Odprta
Delovna mesta

V Robotica podpiramo in spodbujamo praktično delo za mlade, ki želijo razviti svoje spretnosti in pridobiti dragoceno izkušnje s programi praktičnega dela. Če si želite izzivnega dela, neprekinjenih priložnosti za karierni razvoj in nagrad, ki so vredne vašega truda, potem je Robotica delovno mesto za vas. Verjamemo, da izkušnje, ki jih pridobijo naši praktikanti, so ključnega pomena za njihov razvoj in uspeh v karieri. Zato se trudimo zagotavljati izzivna delovna mesta z neprekinjenimi priložnostmi za karierni razvoj in nagradami, ki so vredne vašega truda. Za naše praktikante nudimo podporo in mentorstvo, ki jim pomagajo razviti spretnosti in pridobiti dragoceno izkušnjo.

Ekipa

Iščemo posameznike z jasno vizijo in pogumom za uresničevanje svojih ciljev. Ljudi, ki so sposobni verjeti in vedo, da spremembe zahtevajo strast, potrpežljivost in vztrajnost. Če ste takšen kandidat, potem vas vabimo, da se pridružite našemu timu in skupaj zgradimo boljšo prihodnost.

Za
Študente

V Robotica podpiramo in spodbujamo praktično delo za mlade, ki želijo razviti svoje spretnosti in pridobiti dragoceno izkušnje s programi praktičnega dela.

Vodenje
projektov

Rastemo v toliko različnih smereh in ponujamo toliko potenciala za razvoj portfeljske kariere.

Tehnična
znanost

Naši inženirji delajo, raziskujejo, ustvarjajo in uvajajo naslednjo generacijo informacij.

Izdelava
storitev

Zagotavljanje strankam, da so njihovi ljudje, procesi in izdelki čim bolj varni in učinkoviti.