Zgodovina

Robotizacija sega v zgodovino več stoletij nazaj. Prvi koncepti robota se pojavijo v grški mitologiji, kjer se pojavljajo avtomati, ki so bili sposobni samostojno delati. Prvi pravi roboti so bili izdelani v 17. stoletju s strani avstrijskega mehanika Jakoba Leibniza, ki je izdelal avtomat za premikanje kart.

Vizija

Naša vizija je biti vodilno podjetje v avtomatizaciji in robotizaciji industrije, ki ponuja inovativne in učinkovite rešitve za izboljšanje procesov naših strank. Želimo biti partner podjetjem pri njihovem razvoju in rasti, s pomočjo naših strokovnjakov in naprednih tehnologij. Skupaj z našimi zaposlenimi in strankami se trudimo uresničevati našo vizijo, kjer se avtomatizacija in robotizacija uporabljata za ustvarjanje boljšega in trajnostnega okolja.

Glavne značilnosti

Spoštovanje. Profesionalnost. Vztrajnost. To so temeljne vrednote, ki opredeljujejo kulturo Robotice in nas vodijo pri vsakodnevnem delu in načinu poslovanja.

Vodilni

Več let so naše ideje, tehnologija in ljudje ustvarjali monumentalen učinek: resnične prelomnice, ki so spremenile življenja, industrije in družbo kot celoto.

Strategija

Sistematično si prizadevamo vključiti družbeno odgovornost v našo osnovno dejavnost in dati svoje strokovno znanje na voljo v korist družb, v katerih delujemo.

Raziskave

Naša ekipa raziskovalcev  se redno trudi izboljševati tehnologije in razvijati nove inovacije za naše stranke. Naš cilj je postati vodilno podjetje v avtomatizaciji in robotizaciji industrije z uporabo naprednih tehnologij in strokovnega znanja.

IoT tehnologije

Povezljivost v realnem času, ki vključuje od povezanih avtomobilov do osebnih nosljivih naprav in tehnologije pametnih omrežij, temeljito spreminja naš način inovacije, sodelovanja in proizvodnje. Sposobnost komuniciranja in prenosa podatkov v realnem času omogoča hitrejše in boljše odločanje, povečanje učinkovitosti in izboljšanje proizvodnje.

Umetna inteligenca

Omogočite ustvarjanje inteligentnih izdelkov in storitev z uporabo strojne inteligence. Raziščite, inovirajte in razvijajte aplikacije in infrastrukture, ki temeljijo na strojni inteligenci.